Відразу сім авто: На Запоріжчині сталася масова ДТП (відео)

Серед пошкоджених авто видно службовий транспорт поліції.

Сьогодні зранку на трасі між Запоріжжям та Василівкою сталася страшна ДТП. Поблизу села Кам'янське Василівського району зіткнулися більше шести автомобілів, передають Патріоти України з посиланням на 061.ua.

Як виявилося, на слизькій дорозі водійка легкового авто "Форд" втратила керування і в'їхала в кювет. Дівчина повідомила про ДТП в поліцію. Також на місце аварії виїхала бригада «швидкої допомоги».

Поки медики надавали постраждалій першу медичну допомогу, а правоохоронці складали протокол, автомобіль ВАЗ врізався в "швидку", а та зачепила автомобіль поліції. На місце події викликали ще один наряд поліції і «швидку допомогу».

За підсумком в другу карету "швидкої допомоги" в'їхав водій на автомобілі Dodge. Він же зачепив і автомобіль Audi, який також рухався по трасі.

В результаті, сім автомобілів отримали механічні пошкодження (серед них дві поліцейські спецмашини і автомобіль «швидкої допомоги»). Ніхто з учасників ДТП не постраждав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...