"Відрізала зверху з-під грудей шматок і викинула його": На Росії горе-хірург знівечила десять пацієнтів і одного вбила

Страшна історія розгорнулася в російському місті Краснодарі, де пластичний хірург знівечила більше 10 своїх пацієнток. Примітно, що свої операції жінка проводила прямо у себе вдома, не дотримуючись елементарних санітарних правил.

За фактом звернень постраждалих СКР по Краснодарському краю проводить перевірку, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У своїх заявах жінки розповіли про те, що лікар проводила операції мало не в комору приміщенні своєї квартири, підсвічуючи собі ліхтариком мобільного телефону. "Вона відрізала мені зверху з-під грудей шматок і викинула його. Вона мене пошила, натягнула дуже сильно, у мене пішов натяг. У мене жіночі геніталії почали підніматися нагору. Вона мене так пошила, що з боків стирчала шкіра. Вилазить шкіра як хвостик у рибки", - розповідає постраждала, якій потрібна була корекція живота після пологів.

Після таких "процедур" у пацієнтки з'явилася кіста. Вона буквально не може зігнутися, а також нормально спати і їсти. "Так. Я була не в її клініці. Це було обладнано на цокольному поверсі. Був обладнаний кабінет. Я потрапила туди. Коли я дізналася, скільки жертв ... Їх дуже багато", - сказала інша постраждала лже-хірурга.

Однак всерйоз горе-доктором зацікавилися лише після того, як померла одна з її пацієнток. Відразу з'ясувалося, що всі її дипломи та сертифікати є підробкою, а її справжнє ім'я відрізняється від того під яким вона працювала. Відомо, що жінка приїхала з України, а в клініці заявили, що не перевіряли її диплом, так як вона прийшла за рекомендацією.

До слова, в самому медичному закладі раніше була відкликана ліцензія, але клініка все одно продовжувала працювати. "Про ці випадки почали дізнаватися з моменту, коли її усунули від роботи. Вона була звільнена за статтею. Коли людям задавалися питання, чому вони не звернулися півроку тому, вони говорили: "Вона нас лікувала, лікуючий лікар, все під контролем", - і розповідали речі, від яких волосся становили дибки", - прокоментував ситуацію екс-головлікар клініки і анестезіолог-реаніматолог.

Зараз пошуками хірурга, який "подався в біга", займаються правоохоронці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...