Відрізати шлях для відступу: "Кремль запустив "важку артилерію" проти Зеленського", - політолог

Гучна заява президента РФ Володимира Путіна про зрив розведення військ на Донбасі - сигнал Києву. Москва штовхає українську владу на кроки, після яких вже не можна буде здати назад.

Дмитро Корнійчук

Слова Путіна з приводу Донбасу у Facebook прокоментував журналіст і політолог Дмитро Корнійчук, передають Патріоти України.

"Кремль запустив "важку артилерію" для підтримки і одночасно тиску на Зеленського - самого Путіна.

Як заявив Путін, Зеленський хоче розвести війська на Донбасі. Але йому заважають націоналісти. Тому Київ повинен проявити політичну волю.

Перекладаємо з мови Кремля. Зеленський взяв зобов'язання перед Путіним ввести в дію Мінські угоди. І повинен їх виконати.

І не треба тепер, заради збереження рейтингу, намагатися імітувати неможливість розвести війська, пригнавши на фронт підконтрольних Авакову (а значить - і Коломойському) "націоналістів". Як і не обдурити Москву мітингами Порошенка, узгодженими з Коломойським-Зеленським.

Насправді Путіну треба, щоб Зеленський зробив такі кроки, після яких вже не можна "здати назад". Одним з таких кроків була згода на "формулу Штайнмайера". Другий - це розведення військ."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...