Відвертий натяк: Посол РФ подарував Лукашенкові книжку XIX століття з картами білоруських земель у складі Російської імперії

Території нинішньої Білорусі стали частиною Російської імперії в результаті останніх двох поділів Речі Посполитої в другій половині XVIII століття. Окремою республікою у складі СРСР Білорусь стала в 1919 році.

Посол Росії в Білорусі Дмитро Мезенцев привітав "президента" Олександра Лукашенка, який захопив владу в Білорусі, з минулим днем народження і подарував книгу 1866 року видання. Про це повідомляє пресслужба Лукашенка, передають Патріоти України.

"Користуючись нагодою, Дмитро Мезенцев також привітав Главу держави з минулим днем народження і подарував йому книгу з топографічними картами Вітебської, Гродненської, Мінської та Могилевської губерній. Перший примірник факсимільного видання 1866 року", - сказано в повідомленні.

"Це ще одне підтвердження справедливості кордонів Білорусі, зокрема і відповідь усім тим, хто думає інакше", - цитує пресслужба Мезенцева.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...