Відзначав народження первістків, яких чекав більше 10 років: У Києві чоловік впав з катера і потонув

Інцидент стався у ніч на 25 липня.

Чоловік, який відзначав з друзями народження первістків, трагічно потонув у Дніпрі. Як повідомляється, близько 1:30 друзі, які разом з ним каталися і відзначали народження близнюків, помітили, що винуватця торжества немає на катері. Деталі події розповіли родичі чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на Страна.UA.

Як повідомляється, чоловік з компанією друзів відзначав народження близнюків. Діти були довгоочікуваними первістками, яких вони з дружиною чекали протягом 10 років. В результаті, вдавшись до ЕКО, пара змогла зачати дітей. Поки дружина після пологів перебувала в лікарні, чоловік відзначав народження дітей з друзями на прогулянковому катері.

Під час святкування, близько 01:30, чоловік впав з катера в річку. Друзі, помітивши його зникнення, викликали рятувальників і поліцію. Потерпілого знайшли приблизно в двох метрах від берега і дістали його на пристань неподалік від Поштової площі. Медикам не вдалося врятувати його життя.

Зараз близькі родини планують закликати на допомогу психолога, щоб повідомити дружині загиблого трагічну новину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...