Війна в Сирії: Як Асад використав Путіна, - блогер

Сирійський диктатор Башар Асад використав главу РФ Володимира Путіна в протистоянні з Туреччиною і США.

Путін і Асад

Про це йде мова в телеграм-каналі блогера "СерпомПо", де Путіну поставлений в приклад лідер Туреччини Реджеп Ердоган і його "гнучкість" у міжнародних відносинах, передають Патріоти України.

"Американські і турецькі військові провели спільне патрулювання на північному сході Сирії. Там створюється зона безпеки. На думку Асада Туреччина і Америка сперлиля. Недільні російські МЗС мовчать про порушення суверенітету сирійського друга. Бояться образити Ердогана, з яким головний дружить, накликати на себе гнів", - наголошується в повідомленні.

За словами блогера, Ердоган примудрився утримати партнерські відносини з Заходом, маючи при цьому особисту вигоду від контактів з Росією. "Ось Ердоган – однією рукою С-400, турецькі газові потоки, переговори про Су-57, а інша потискує руку НАТО. Ердоган розмовляє з Путіним і має союз з Америкою в Сирії. Це – справжній політик. Він не закриває для себе можливості – може діяти і так, і так.

Наш же можливості для маневру знищив. Заліз в Асада з усіма потрохами, як в люк, засунув кришку і слухає, що відбувається нагорі – як друзі Сирії освоюють на свою кишеню. Те ж і з Кримом. Не вчили чекістів дипломатії. Заточували для іншого", - підкреслив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...