Військовослужбовець намагався викрасти авто із жінкою всередині

42-річний неодноразово судимий чоловік зранку незаконно заволодів службовим автомобілемa, а коли у ньому скінчилось пальне, вирішив викрасти інше.

У Миколаєві військовий намагався викрасти автомобіль. Власник авто розповів, що коли він перебував біля свого транспортного засобу, до нього підійшов незнайомець у військовій формі та попросив допомогти завести з буксиру його Chevrolet Niva. Чоловік погодився та пішов до авто, а потім помітив, що в цей час незнайомець не пішов з ним, а натомість вже сів у його Mercedes та заводить його. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області, передають Патріоти України.

"У салоні перебувала дружина заявника, яка почала виштовхувати зловмисника з сидіння водія, однак автомобіль вже розпочав рух. У цей момент за кермо схопився і заявник, і різко смикнувши за ручник, зупинив Mercedes та витягнув з нього незнайомця, який хутко втік з місця події, залишивши Chevrolet Niva, на якій пересувався", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям через декілька годин вдалося затримати зловмисника. "З'ясувалось, що викрадачем є неодноразово судимий 42-річний військовослужбовець, який зранку незаконно заволодів службовим автомобілем Chevrolet Niva, а коли у ньому скінчилось пальне, вирішив викрасти Mercedes", - розповіли правоохоронці.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 1 ст. 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", військовослужбовцю загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...