"Вік не може бути показником": 70-річна італійська "бабця" розповіла про секрети своєї підліткової фігури (фото)

У світі зустрічається чимало випадків, коли жінці вдається виглядати набагато молодше за свої роки завдяки дієті, способу життя або допомоги сучасної медицини.

Є свої секрети чудового зовнішнього вигляду і у 70-річної італійки Норми Вільямс, яка на подив багатьох зберігає стрункість і рухливість навіть у свої далеко не молоді роки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Вага Норми - 60,5 кілограм при зрості 170 см. Жінка є уродженкою Британії, однак італійський клімат їй так сподобався, що вона разом з родиною переїхала в Італію. У неї там свій бізнес, пов'язаний з нерухомістю.
Останні двадцять років вона дуже ретельно контролює свою вагу і займається фізичними вправами, не дивлячись на настрій і погоду.Крім цього, італійка здійснює щоденні піші прогулянки. Якщо вага жінки починає перевищувати 60 кг хоча б на 500 грам, то кількість прогулянок в день збільшується до двох разів.Норма Вільямс з любові до червоного вина вживає його по 1-2 келиха в день. Також в її раціон можуть входити: солоні печива, волоські горіхи, грецький йогурт з сушеної журавлиною або медом, рисовими крекерами в шоколаді.Вранці, поки не пройде тренування, жінка не снідає, але після занять вживає різну випічку з чашкою капучино. Опівдні, як перекушування, італійка їсть апельсини, банани та інші фрукти. На обід у неї насичена білками їжа, яка включає квасолю, моркву, броколі або гриби в соєвому соусі. На вечерю у жінки куряча грудка з квасолею і морквою. У її раціон також можуть входити салати зі свіжих овочів, макарони з овочами і оливковою олією. Причому для приготування їжі жінка використовує тільки оливкове масло.У той же час дієту бабусі не можна назвати жорсткою, так як 70-річна бабуся не проти поласувати неаполітанської піцою, червоним вином і шоколадом. Крім цього, Норма вважає, що не варто відмовляти собі в задоволеннях, адже завдяки їм життя стає щасливішим і позитивніше.
Головними факторами успіху італійка вважає сильне бажання і наполегливість. Вона каже, що своїм прикладом доводить, що вік не може бути показником фігури.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...