"Він був ЛЮДИНОЮ!": У мережі розповіли про медика, вбитого окупантами на Донбасі (фото)

13 липня в засідці окупантів загинув військовий медик, який служив в 137-му окремому батальйоні морської піхоти Микола Ілін.

У мережі з'явилася інформація про військового медика, який загинув під час засідки терористів, коли намагався врятувати пораненого бійця. Згідно з інформацією, опублікованою його знайомими в соціальних мережах, полеглого героя звуть Микола Ілін («Естонець»), передають Патріоти України.

"Mikola Ilin, він наш, українець ... Не тільки тому, що він жив в Білій Церкві, де повинен був одружитися ... А й тому, що не будучи українцем, любив Україну понад усе ... Більше, ніж багато в вишиванках, які б'ють себе в груди, намагаючись переконати інших у своєму патріотизму ... і загинув, захищаючи Україну від окупантів, надаючи медичну допомогу і рятуючи свого пораненого побратима", - пишуть побратими українського медика."Нехай здохне кожен, хто прийшов на нашу землю з війною. .За все наше горе і біль. За наші печаль і страждання ... за весь цей пекло", - щиро бажають ворогові автори поста.

Читачі сторінки щиро співчувають нареченій військового і висловлюють свої почуття з приводу його смерті.Інформацію про те, що 13 липня в засідці окупантів загинув військовий медик, який служив в 137-му окремому батальйоні морської піхоти Микола Ілін, підтверджує на своїй сторінці і Наталя Мохонько."Коли наш "Естонець" проводив заняття, то вчив хлопців обачності, вчив в першу чергу берегти своє життя, тому що тільки так можна допомогти тому, хто не впорався і не вберігся. Ваша аптечка - твоє життя, життя товариша, в його аптеці! Ми разом багато кілометрів проходили по передньому краю ... і в небезпечних місцях він змушував мене то бігти, то повзти, то йти в обхід ... а я завжди жартувала, що з його рюкзаком (був укомплектований на 200% і дістався тим тваринам) ми в будь-якому випадку залишимося живі", - написала вона.За словами Наталії, Микола - був небайдужим, ініціативним, мотивованим, щирим і чесним людиною. Не будучи українцем, він вважав справою честі воювати проти нахабного російського агресора!
"Він був ЛЮДИНОЮ!" - зазначає користувачці Facebook. Її думку поділяють читачі сторінки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...