"Він був відкритою, товариською і усміхненою дитиною": Сусіди розповіли про вбитого 9-річного хлопчика

Звіряче вбивство 9-річного Захара Черевка у Києві в Дарницькому районі викликало широкий резонанс.

Поліція оперативно затримала вбивцю дитини - нелюдом виявився брат вітчима Ярослав Богдан, який завдав дитині три десятки ударів ножем і молотком. Сусіди по будинку розповідають, що Захар був дуже товариський і захоплювався розслідуваннями, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

За словами сусідки-пенсіонерки, хлопчик намагався допомагати літнім людям. На сходах брав під руку і підтримував, щоб допомогти піднятися.

"Я йду по сходах, мені важко. Тут Захар спускається, каже, давайте я вам допоможу, і бере мене під руку. Відмовляюся, але він каже, ні, бабуся, я вам допоможу", - розповідає жінка.

Вбивство шокувало жителів двору. Сусіди не розуміють, як у людини могла піднятися рука здійснити такий моторошний злочин, там більш - позбавити життя дитину.

підозрюваний Ярослав Богдан

Сусіди згадують Захара як гарного, відкритого і товариського хлопчика.

Одна жінка розповіла, що одного разу у черзі до лікаря зустріла Захара з його бабусею.

"Так скільки ми там сиділи, він постійно розмовляв. Щось розповідав, доводив їй. Дивовижна дитина", - сказала вона.

Інші розповідають, що хлопчик був веселим і усміхненим.

Бабуся Захара Любов Анатоліївна повідомила, що онук спочатку мріяв стати пожежником, потім - поліцейським.

"Йому завжди подобалися кримінальні розслідування, він дивився такі передачі як "Агенти справедливості", - розповіла вона.

Захар Черевко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...