"Він не робить те, що необхідно": Коля Лукашенко розповів, як разом з батьком хворів на COVID-19

Самопроголошений білоруський "президент" Олександр Лукашенко хворів на коронавірус ще влітку минулого року. Виявляється, що разом із ним з недугом злягли і син Микола, і їх особистий лікар.

Лукашенко-старший розповів, що відчув на собі "сильний удар" наслідків COVID-19. Зокрема, він погано почувався під час свого послання до народу 4 серпня. Про це він розповів в інтерв’ю пропагандистам з телеканалу "Россия 1". До слова інтерв’ю давав і Лукашенко-батько, і Лукашенко-син, передають Патріоти України.

Так, 16-річний син самопроголошеного президента Білорусі Микола Лукашенко назвав батька "дуже поганим пацієнтом".

"Він не робить те, що необхідно робити. Коли говориш, що необхідно це робити, приводиш факти, конкретні приклади, не з прекрасного далекого, а, можна сказати, з сусідньої палати – що буде, якщо не робити. Від цього тільки посилюється його відторгнення від методів лікування просто в геометричній прогресії", – розповів він.

Зауважимо, що Лукашенко на початку пандемії COVID-19 радив білорусам лікуватися від інфекції трактором, горілкою, спортом і сметанним маслом. Серйозного сприйняття загрози коронавірусу в нього не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...