Вінки, могильний хреста та сокира: На Харківщині залякують відомого антикорупціонера (фото)

Адвокат припустив, що за "нічним попередженням" може стояти депутат Чугуївської міськради і помічник нардепа...

У Харківській області до офісу і квартирі адвоката-антикорупціонера принесли жалобні вінки з погрозами і сокиру, передають Патріоти України.

У ніч на понеділок в Чугуєві Харківської області невідомі принесли жалобні вінки, могильний хрест і сокиру до офісу і квартирі адвоката, заступника голови групи "Мережа антикорупційних центрів" Романа Лихачова.
"Ось таке попередження вночі я сьогодні отримав і в офіс і в квартиру, особливо сокиру у вхідних дверях і напис на похоронній стрічці "Ромочка, що не припиниш займатися ... наступний у тебе в голові", - написав Лихачов на своїй сторінці в Фейсбук під фотографіями вінків, хреста та сокири.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" Лихачов припустив, що це може бути пов'язано з розслідуванням роботи "наливайок" в Чугуєві і схемами ухилення від податків. "Після сюжетів про це була маса погроз в соцмережах і авторам матеріалів, і мені особисто", - сказав Лихачов.
Він припустив, що за "нічним попередженням" може стояти депутат Чугуївської міськради, помічник народного депутата Дмитра Шенцева Руслан Овчаренко. "Ці заклади (" наливайки "- ред.) пов'язані з ним. Виходячи з того, що він публічно погрожував оприлюднити компромат на мене, погрожував, я розглядаю таку версію", - сказав Лихачов.
У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що на місце події виїхала оперативно-слідча група. Зараз вона проводить огляд і реєструє заяву Лихачова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...