Вірмено-азербайджанський конфлікт: Єреван і Баку обмінялися нищівними ударами (фото, відео)

Між Азербайджаном і Вірменією в кінці вересня загострився військовий конфлікт через Нагірний Карабах, між країнами йдуть повномасштабні військові дії, сторони наносять одна одній руйнівні удари.

Фото, зроблені в азербайджанській Гянджі після обстрілу Вірменії, опублікував телеканал "Дощ" в Telegram, передають Патріоти України.

Глава збройних сил Нагорного Карабаху раніше заявив, що в ході атаки було знищено аеропорт. Разом з тим, за словами кореспондента видання, який знаходиться на місці подій, в аеропорт ракети не потрапили, а частина випущених снарядів не розірвалася.


Після обстрілу Степанакерта касетними боєприпасами, в дахах будинків мирних жителів залишилися болванки.

Telegram-канал Pars Today Russian опублікував фото вірменських танків і техніки, підбитих в ході конфлікту в Нагірному Карабаху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...