Вірмено-азербайджанський конфлікт: У Кремлі розповіли, коли введуть своїх "миротворців" у Нагірний Карабах

В Держдумі РФ переконані, що це питання "дозріло".

Росія відреагувала на пропозицію ввести миротворців в Нагірний Карабах. Раніше прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про готовність обговорити цю можливість, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, Росія може ввести своїх миротворців в Нагірний Карабах тільки зі згоди Азербайджану і Вірменії. "Миротворці можуть входити лише за згодою двох сторін", - сказав Пєсков.

Заступник голови комітету Держдуми РФ у справах СНД Казбек Тайсаєв також прокоментував слова прем'єр-міністра Вірменії про обговорення присутності російських миротворців на лінії зіткнення в невизнаному Нагірному Карабасі. За словами депутата, це питання "дозріло". Він також вказав на необхідність його розгляду.

Крім того, заступник голови комітету нагадав про зобов'язання російської та вірменської сторін одна перед одною в рамках Організації Договору про колективну безпеку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...