Віртуальні барабани та літаючі блендери: У Парижі проходить виставка "розумних" приладів у сфері побутової електроніки (відео)

Барабанна установка займає багато місця, дуже гучна і коштує чимало грошей. Але тепер, щоб навчитися грати на барабанах, не обов'язково її купувати.

Французький стартап створив спеціальні датчики, які дозволять грати на барабанах, де б ви не знаходилися. Свій пристрій компанія представила на виставці CES у Парижі. Тут представляють самі «розумні» прилади в сфері побутової електроніки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Бездротовий датчик руху обладнаний маленьким гіроскопом. Подібні прикріплюють до паличок, а також взуття. Вони передають дані на спеціальний телефонний додаток. Набір коштує від 160 євро.

Інший стартап створив гаджет, який може позбавити від телефонної залежності. Ручка Spinity обладнана чутливим датчиком руху і пов'язана з телефоном за допомогою технології доповненої реальності. Її можна крутити, щоб збільшити спритність рук. Також вона стане в нагоді в іграх-аркадах, які в даний час розробляють для поліпшення роботи мозку. Творці пристрою говорять, що позбутися від залежності до телефону одним махом просто неможливо.

Литовський стартап представляє особливий блендер. Створюється враження, що він буквально ширяє в повітрі. Він бездротовий і заряджається за допомогою звичайного дроту для телефону. Блендер надійде в продаж на початку 2020 року. Коштувати буде від 450 євро.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...