Віскі по 35 тисяч за пляшку, вишукані наїдки, а для милування очей Тіна Кароль та Катя Осадча: Як "Слуги народу" гуляли корпоратив в одному з найдорожчих ресторанів Києва

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень.

У п'ятницю, 20 грудня, в одному з найдорожчих ресторанів Києва "CHI" на території міжнародного конференц-центру "Парковий" пройшов новорічний корпоратив партії "Слуга народу", який відвідали президент Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, прем'єр Олексій Гончарук та інші міністри уряду, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень. Гостей розважали співачки Тіна Кароль і Jerry Heil, ведучою була Катерина Осадча. У ресторані народним обранцям подавали гарячі страви вартістю 1850 гривень та віскі по 35000 грн за пляшку.

Пропонуємо до вашої уваги підбірку фото і відео новорічного святкування "Слуги народу", які вже активно починають викладати в мережу.

"Підсумовуємо надзвичайний 2019 і плануємо ще кращий 2020. Слуга Народу ви найкращі!" – прокоментувала на своїй сторінці в Facebook народна депутатка від "СН" Олена Мошенець.

Вона опублікувала фото з президентом Володимиром Зеленським, прем'єром Олексієм Гончаруком, міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофієм Миловановим та іншими колегами.

Селфі з президентом у Facebook виклав і нардеп від "СН" Дмитро Чорний. "Все буде Україна! Президент гарантує!" – оптимістично підписав він знімок.

"Слуга" Анна Пуртова поділилася тільки однією фотографією – з нардепкою Лесею Забуранною та головою Офісу президента Андрієм Богданом. "Наш розумний і красивий голова Офісу президента Андрій Богдан", – написала вона.

Також розмістила фото з новорічного корпоративу нардепка Ліза Богуцька. "Сьогодні була на нашому (рідному) "слуганародівському" корпоративі. Дуже живий, радісний, дружній вечір. Ми, Кабмін і Офіс Президента. А на сцені – концерт. Привітання з минулим і прийдешнім були сповнені гумору", – прокоментувала Богуцька.

Поділилися знімками з новорічного корпоративу в ТВЦ "Парковий" ведуча заходу Катя Осадча і нардеп, борець греко-римського стилю Жан Беленюк. У Instagram-stories вони виклали короткі відео і фото.


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...