Вітаємо хлопців вдома, живими та здоровими: 24-та ОМБр по ротації повернулася із зони ООС на Львівщину (фото)

24-та ОМБр імені короля Данила останні пів року виконувала завдання щодо стримування збройної агресії Російської Федерації в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Сьогодні в 24-ій механізованій бригаді імені короля Данила відбулися урочистості з нагоди повернення особового складу частини з району проведення операції Об'єднаних сил до місця постійної дислокації у Львівській області, передають Патріоти України з посиланням на АрміяІнформ.

Зустріти українських захисників прийшли народні депутати Верховної Ради України, голова Львівської ОДА Максим Козицький, заступник командувача оперативного командування "Захід" полковник Володимир Горбатюк, а також представники місцевої та районної влади.

Командир бригади полковник Сергій Поступальський подякував підлеглим за те, що вони чесно і гідно виконували свій військовий обов'язок на Донбасі. "Я пишаюся, що є командиром цієї бригади. Ми виконали всі бойові завдання з оборони української землі. Зараз у нас буде заслужений відпочинок, проведемо час у сімейному колі, а далі - готуватимемося до подальших завдань", - сказав Поступальський.

Військовослужбовців бригади нагородили орденами і медалями президента України, міністра оборони, начальника Генерального штабу й іншими військовими нагородами.

24-та ОМБр імені короля Данила останні пів року виконувала завдання щодо стримування збройної агресії Російської Федерації в районі проведення операції Об'єднаних сил. На жаль, бригада має одну втрату: від ворожої міни загинув молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Згодом президент присвоїв йому посмертно звання Героя України.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...