"Вітчим дружив з Фіделем Кастро": Оля Полякова вперше розповіла правду про своїх батьків і початок кар'єри (відео)

​Артистка, яка давно заявила про свою громадянську позицію і відмовилася від концертів в Росії, вперше розкрила невідомі деталі своєї біографії, розповіла правду про батьків і поділилася пікантними подробицями закулісся шоу-бізу.

Українська співачка Оля Полякова дала відверте інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Полякова вперше розповіла про свого рідного батька і про вітчима, який виховав її. Виявляється, музичний талант вона успадкувала від тата. «Моя мама вышла замуж за отчима, когда я уже была немаленькой. Папа — музыкант, а отчим — дипломат. Родной отец познакомился с мамой в медицинском институте. Он хотел заниматься музыкой, но его родители не приняли это и отправили учиться на медика. Именно от папы я взяла свой талант. Об этом, кстати, я тоже не рассказывала никому. Он очень хорошо пел и играл на всех музыкальных инструментах. Папу в итоге выгнали из института, поскольку он прогуливал пары, подрабатывая музыкантом на праздниках. Эти халтуры и погубили его. Он выпивал и мама с ним рассталась», — розповіла Оля в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Мама співачки вийшла заміж за консула, який працював на Кубі і дружив з Фіделем Кастро. Вітчима Оля називає батьком. Після закінчення дипломатичної служби він з мамою співачки влаштувався в Москві, займався викладацькою діяльністю.

«Мама давно живет в России, потому что отец работал по всему миру. Когда он вернулся вместе с мамой из последней своей поездки — Уругвая, начал преподавать в дипакадемии в Москве, поэтому они там и остались», — зізналася співачка.

Незважаючи на те, що мама та дочка живуть в різних країнах, між якими зараз складні відносини і немає прямих перельотів, вони часто бачаться. «Мы — очень близкие люди. Мама часто приезжает. У нее Виннице есть дом, который она считает родным. Есть дом и в Москве. Просто она в молодости жила в стесненных условиях, мыкалась по съемным квартирам, поэтому сейчас очень тяжело расстается с недвижимостью. Живет на два дома. Для нее это страшный стресс, но она выбрала его сознательно», — розповіла Оля Полякова.

До речі, свою сольну кар'єру Полякова також починала будувати в Москві. П'ять років разом з чоловіком Вадимом вони оббивали пороги продюсерських центрів, записували матеріал, який крім них ніхто не бачив, і витрачали на це величезні гроші. Зараз Оля навіть боїться підрахувати, скільки було витрачено.

У підсумку, як жартує Оля, вона зробила з чоловіка-мільйонера просто хорошу людину. Тоді для неї створювала пісні Любаша, автор хітів для Алли Пугачової, Полякова записала дует з Людмилою Гурченко, групою «Чай вдвоем», але успіх все не приходив. «Денег на клипы уже не было, а не торговать лицом я уже не могла, поэтому началась моя телевизионная карьера. Были проекты „Кто против блондинок?“, „Співай, як зірка“, куча разных проектов. Так я стала узнаваема», — зізнається Оля.

Вона не приховує, що її з трьох місяців виховувала бабуся. Мама в цей час закінчувала медінститут, здавала іспити. «Я для бабушки была, как третий ребенок. Она вырастила меня. Это моя вторая мама. Наверное, она была даже ближе, чем мама. В детстве. Мое детство прошло на лоне природы, на земле, в доме, с курами, огородом. Все мои кулинарные страсти именно от бабушки», — говорить Оля.

На жаль, бабуся не побачила успіх внучки. Вона пішла 14 років тому, коли Оля була вагітна старшою донькою Машею. «Она застала только мои мытарства. Она единственная слушала мои песни на огороде. Она видела мои старания, но успеха не застала. У меня был длинный творческий путь — билась 15 лет», — зізнається співачка, за плечима якої 20 років професійної музичної освіти - від музичної школи до консерваторії.

До речі, її акторська кар'єра також почалася в дитинстві. У школі Оля зіграла в декількох епізодах популярного кіножурналу Бориса Грачевского «Ералаш». «Тогда приходили в школу, набирали детей. Мне было восемь лет, я была очень активной и очень хотела нравиться. Использовала для этого все средства, привлекая к себе внимание, порой ставя маму в неловкое положение. К сожалению, не могу найти ни одного выпуска „Ералаша“ с моим участием», — шкодує Полякова.

Будучи студенткою музичного училища, Оля співала в церковному хорі, а ввечері підробляла в ресторані, за що непогано отримувала. «За один заказ песни могли заплатить 100 долларов, в то время мама в поликлинике зарабатывала в четыре раза меньше. У меня были ангоровые свитера и ластиковые лосины, манто из кожи и ботфорты, которые купила за свои деньги», — розповіла Оля.

Вона здивувала зізнанням, що ніколи не користувалася популярністю у чоловіків. Каже, що сама себе захищала від неприємних персонажів, завжди зображувала байдужість. Це не пішло на користь її кар'єрі. Оля натякнула, що могла стати солісткою відомого жіночого колективу. Каже, що їй не раз пропонували вирішити питання через ліжко. Але «кастинг» у відомого продюсера вона не пройшла. «Предлагали. И очень настойчиво. Он посадил меня к себе на коленки. А я не захотела там сидеть. Мне было 17 или 18 лет», — здивувала зізнанням Оля.

Великою любов'ю до рідного міста вона не горить і нечасто буває в Вінниці. Каже, що багато переїжджала, міняла школи, не було відчуття дому.

Також Оля розповіла, як виступала в Росії і пережила там приниження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...