Віце-прем'єр розповів, коли в Україні з'явиться 5G

Новий уряд за найближчі три роки планує повністю покрити Україну швидкісним інтернетом. За рік-два це буде 3G/4G, а далі в планах і 5G.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров в суботу, 14 вересня, на конференції YES (Ялтинська європейська стратегія), передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Наша мета в найближчі три роки зробити так, щоб 100% соціальної інфраструктури та 100% населених пунктів отримали доступ до швидкісного інтернету. Ми хочемо закріпити на рівні закону мінімальну швидкість інтернету, яка у нас буде", – сказав Федоров.

Він додав, що уряд зараз працює над тим, щоб впровадити повноцінний 3G і 4G на території всієї країни. "На сьогодні з операторами вже є домовленість, і на форумі в Маріуполі ми презентуємо цей план, як ми за рік або два зробимо так, щоб на кожній ділянці України був класний 3G / 4G. І поки ми не полагодимо ці базові речі, ми не перейдемо на наступний рівень. ... Ми спілкуємося з різними компаніями про впровадження 5G. Але якщо говорити реалістично, то давайте ми за ці три роки покажемо і компаніям, і світу, і українцям, що ми рухаємося і вирішуємо проблеми. І коли я буду їхати в поїзді з Києва та Запоріжжя, і у мене буде ловити нормальний 4G, потім ми з вами поговоримо про 5G", – сказав Федоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...