"Візьми мене, люби мене!": Російський депутат осоромився привітанням з 8 березня (відео)

Парламентарій з'явився у відеоролику, де він скаче на коні з оголеним торсом.

Депутат міської думи Кірова (Росія) Павло Валенчук, привітав росіянок з Міжнародним жіночим днем, записавши еротичне відео, передають Патріоти України.

На відео Валенчук перебував у полі, сидячи з голим торсом на коні. Ролик починається з пісні Lose Control виконавців Meduza, Becky Hill, Goodboys. Після цього він зачитав вірш Як же прекрасні ви, жінки Росії!. У кінці відео депутат одягає сорочку під композицію Візьми мене, люби мене музичного дуету Rauf & Faik, і, стоячи на колінах, дарує букет троянд, ймовірно, своїй обраниці.Раніше, Валенчук оскандалився, звернувшись до суду через допис, який був розміщений співтовариством у ВКонтакте. У публікації була прикріплена його фотографія і розміщений підпис із закликом записуватися на брівки і нігті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...