Візит Нетаньяху до України: Дружина ізраїльського прем'єра влаштувала скандал у літаку і жбурнула на землю шматок хліба в Борисполі

19 серпня з офіційним візитом в Україні прибув прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху.

Візит ізраїльського прем'єра розпочався зі скандалу ще в аеропорту. Дружина Нетаньяху Сара, яка супроводжує свого чоловіка під час поїздки, відчитала командира лайнера за те, що той не привітав її належним чином при посадці в літак, передають Патріоти України з посиланням на ізраїльські ЗМІ.

Сара Нетаньяху в гніві схопилася зі свого крісла і попрямувала до кабіни пілотів. Однак в кабіну її не пустили, що ще більш розлютило дружину прем'єра. В результаті командир корабля знову вітав подружжя Нетаньягу на борту - за 45 хвилин до посадки в Києві.

Насправді командир корабля привітав Сару Нетаньяху перед зльотом, але вона, можливо, цього не розчула, що і призвело до інциденту. Вдруге ім'я дружини прем'єра прозвучало "акцентовано": "Бажаємо главі уряду і його дружині, пані Сарі Нетаніяху, вдалого візиту".

Втім, цим справа не закінчилася. Коли подружжя Нетаньяху зійшли з літака в Києві, їх вітали три дівчини в традиційних українських строях і з короваєм і сіллю. Глава уряду, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив в сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині Сарі, але та кинула його на підлогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...