Вкрадений ноутбук Ненсі Пелосі хотіли продати російським спецслужбам, - CNN

Інформатор повідомив ФБР, що "передача комп'ютерного пристрою в Росію зірвалася з невідомих причин".

Ненсі Пелосі

ФБР вивчає свідчення свідка, який стверджує, що жінка, яка імовірно вкрала ноутбук під час штурму Капітолію з офісу спікера палати представників Ненсі Пелосі, планувала продати його російським спецслужбам. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України. Далі - мовою перекладу:

"Свидетель утверждает, что во время штурма Капитолия жительница Пенсильвании Райли Джун Уильямс украла ноутбук из офиса Пелоси, чтобы "отправить его другу в России, который планировал продать его российской Службе внешней разведки".

Информатор сообщил ФБР, что "передача компьютерного устройства в Россию сорвалась по неизвестным причинам, и Уильямс все еще хранит компьютер или уничтожила его", — говорится в письменных показаниях.

По данным телеканала, нет никаких указаний на то, что ноутбук действительно был украден из офиса Пелоси. И ФБР говорит в протоколе суда, что "дело находится в стадии расследования".

Бюро отметило, что Уильямс сбежала, и удалила свои учетные записи в социальных сетях."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...