Вкусила копа: У Берліні побили протестувальницю проти карантину (відео)

За даними поліції, від допомоги медиків вона в результаті відмовилася.

У столиці Німеччини Берліні поліцейські застосували силу проти жінки, яка брала участь у масовому протесті проти карантину, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише Tagesschau, жінка, попередньо, не реагувала на накази поліції на несанкціонованій демонстрації, перша вдарила одного копа ногою в живіт і, вірогідно, вкусила іншого за руку. Після цього її затримали.

Інцидент стався близько 13:00. На відео з місця подій видно, що жінку, яка лежала на землі та кричала, двічі вдарив по спині один із копів. За даними поліції, від допомоги медиків вона в результаті відмовилася.

Жінка лежить на землі, оточена поліцейськими.

Журналісти зазначили, що 60-річна жінка була затримана службами екстреної допомоги в неділю, 30 серпня, близько 13:00.

Представник правоохоронців сказав, що в зв'язку зі скаргою та підозрою на тілесні ушкодження, нанесені поліцейським при виконанні службових обов'язків, розпочато розслідування. Його проводить уповноважений у справах про посадові злочини Державного управління кримінальної поліції в Берліні.

Обережно, на відео присутні сцени насильства!


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...