"Влади не буде": Зеленський звернувся до Лукашенка з потужною заявою (відео)

В Білорусі жителі багатьох міст знову вийшли на акції протесту після того, як Олександр Лукашенко провів в Мінську таємну церемонію інавгурації на пост президента.

Президент України Володимир Зеленський просить білоруське керівництво почати діалог зі своїм народом. Під час візиту до Словаччини український лідер зазначив, що якщо цього не вдасться зробити, цієї влади може не стати, передає прес-служба глави держави, передають Патріоти України.

Також Зеленський додав, що Україна в цьому питанні солідарна з іншими європейськими державами.

"Ми можемо дуже довго говорити про наш дружній народ Білорусі. Ми знаємо, що таке кровопролиття. Якщо влада не зупинить ті дії, особливо правоохоронців, спрямовані проти свого народу, вони отримають дуже потужний результат. Якщо влада не знайде можливість діалогу зі своїми рідними людьми, цієї влади не буде", - сказав Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...