Влаштували покатушки: П'яні співробітники столичної СТО розбили Range Rover клієнта (фото)

В мережі пишуть, що таке буває майже на всіх СТО.

У Києві на одній зі станцій техобслуговування нетверезі майстри вирішили покататися на елітному автомобілі клієнта і розбили машину. Про інцидент на вулиці Сирецькій пише «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

В аварію потрапив Range Rover. Машина сильно постраждала. На фото видно наслідки їзди на чужому авто в п'яному вигляді.

В мережі пишуть, що таке буває майже на всіх СТО. Працівники станції не упускають можливості проїхати на «крутій» машині. Деякі користувачі вважають, що Range Rover можна було відігнати на ремонт або сервісне обслуговування на нормальну фірму. Тоді б не було проблем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...