Власниця звинуватила у нестачі коштів: На Вінниччині продавчиня бутіка покінчила життя самогубством

Дівчину виявив повішеною у квартирі, яку вона винаймала на початку вересня, її брат.

У Тульчині 23-річна дівчина покінчила з життям. Цей факт підтвердили у прес-службі Нацполіції Вінницької області. Як пишуть місцеві жителі у соцмережі Facebook, дівчина працювала у магазині жіночого одягу, а повісилась ніби через те, що власниця звинуватила її у нестачі коштів, передають Патріоти України.

Знайомі загиблої пишуть, що дівчину виховувала бабуся та брат. Останнім часом вона винаймала квартиру у Тульчині та працювала у магазині жіночого одягу. Місцеві жителі пишуть, що саме власниця бутіку довела її до самогубства. Мовляв, вона "повісила" на дівчину нестачу коштів, а потім погрожувала.

"Нестачу у 20 тисяч гривень "повісили" на дівчину, яка пропрацювала там 20-23 дні...Там немає таких виторгів, щоб такі гроші красти...Люди чули, що напередодні вона її "вичитувала" і погрожувала...", – написав Святослав Обертюх.

Сусідка дівчини написала, що та розповідала їй про погрози власниці магазину.

"Я розмовляла з нею за тиждень до смерті. Тоді вона мені розповіла, що власниця магазину погрожувала її посадити. Вона приїздила до її бабусі о 10-й вечора і теж погрожувала. А наступного дня її виявили повішеною... Бабуся кричала, "Нащо ти це зробила?". Тіло було зачеплене зашморгом за трубу. Брат зрізав його з петлі..." – написала Танюша Вржещ.

Деякі учасники спільноти пишуть, що знали дівчину особисто. Тому не вірять, що вона могла вкрасти гроші. Кажуть, дівчина була доброзичлива та відповідальна.

"На жаль з дитинства їй довелось проходити випробування. Батьки вибрали горілку. Дай боже здоров'я бабусі, яка її разом з братом виховала гарними та розумними людьми..." – написала Світлана Сурхаєва.

Інша жінка зазначила, що дівчина іноді зверталась до неї по допомогу та позичала кошти.

Але ніколи не було такого, щоб не повертала.

Місцеві жителі пишуть, що це не перший випадок, коли власниця магазину жіночого одягу "приписує" нестачу працівникам. "Коли у дівчат був вихідний, власниця брала у магазині речі та їхала торгувати на базар. Товар не записувала, от і нестача назбиралась..." – написала Наталія Телеснюк.

Надія Свередюк написала, що чула, що поруч із дівчиною була передсмертна записка, але згодом вона зникла. Також поговорюють, що тіло та обличчя дівчини було у синцях, а на шиї залишився слід від рук.

Більшість коментуючих звинуватили власницю у доведенні дівчини до самогубства. І лише у декількох коментарях закликають не викривати ім'я власниці магазину, не публікувати її фото та не судити її, не знаючи правди.

У прес-службі Нацполіції Вінницької області підтвердили, що дівчину знайшли повішеною: – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією "самогубство".

В ході досудового розслідування будемо з'ясовувати причини події. Інформацію, яку публікують у соцмережі також будемо перевіряти. Передсмертної записки поруч з тілом не було, – зазначив головний спеціаліст відділу комунікації ГУНП Вадим Кобзар. Місцеві жителі переконані, що тільки широкий розголос цієї події допоможе з'ясувати, за яких обставин та, з яких причин дівчина покінчила із життям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...