ВМС США розсекретили звіти про зустрічі льотчиків з НЛО

Зараз військовий флот США має формальні вказівки для пілотів щодо того, як складати звіти у разі зустрічі з НЛО.

ВМС США оприлюднили внутрішні документи про випадки перехоплень НЛО, які нещодавно підтвердив Пентагон. Матеріали під грифом «Тільки для службового використання» опинилися в розпорядженні CNN, передають Патріоти України.

Згідно з документами МВФ США, зафіксовані льотчиками об’єкти називають «безпілотними повітряними системами», як і дрони.

У звіті про інцидент від 27 червня 2013 року йдеться про невідомий літальний апарат білого кольору. Зазначається, що формою він нагадував дрон або ракету.

В листопаді 2013 року пілот винищувача-бомбардувальника F/A-18 бачив “малий літальний апарат”, який становив близько 1,5 метрів в розмаху крил і був білого кольору без інших характерних рис. «Через невеликий розмір літальний апарат був визначений як безпілотна повітряна система», – говориться в документі.

В описі інциденту за 26 березня 2014 року йдеться про те, що НЛО виявилося малого розміру, приблизно як валіза, і срібного кольору.

Незважаючи на те, що у звітах НЛО називають дронами, військові не змогли з’ясувати, кому вони належать. Це є значною проблемою для безпеки тренувань військово-морської авіації в повітряному просторі, який закритий для цивільного використання.

Після польоту контролююче агентство зв’язалося з численними місцевими операторами дронів, але ніхто не підтвердив інформацію про запуск апарату, який зафіксували військові. Один з авторів звіту заявив про те, що це лише питання часу, коли один з військових літаків зіткнеться з невстановленою безпілотною повітряною системою.

У документах Пентагону йдеться про те, що дрони більш небезпечні, ніж пілотовані літальні апарати, оскільки візуально менш помітні і рідше фіксуються радарами. Не виключається можливість того, що дрони можуть належати Росії або Китаю і з їхньою допомогою противники могли спробувати зібрати інформацію про військові операції США.

Зараз військовий флот США має формальні вказівки для пілотів щодо того, як складати звіти у разі зустрічі з НЛО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...