Вода для Криму: Криза загострюється. Біля Сімферополя пересохли колодязі

Сотні людей подали заявки на додаткове підвезення води.

Окупаційна влада тимчасово анексованого Криму вже майже рік не можуть вирішити питання з обмілінням водосховищ на півострові. На цей раз жителі Сімферопольського району поскаржилися на пересохлі колодязі з водою, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.

Глава району Діоніс Алексанов розповів, що в селі Українка водопостачання немає, його планували провести тільки в майбутньому році. До цього часу частина населення отримувала воду, замовляючи підвезення, інші відмовлялися - в їх розпорядженні були колодязі. "Але в колодязях вода пішла. За вихідні пропрацювали 80 домоволодінь, які дали заявки на додаткове підвезення води", - розповів Алексанов.

Восени-2020 окупаційна влада збиралася качати воду з приватних колодязів, щоб забезпечити нею жителів Сімферополя. Тим, хто відмовиться дати доступ до колодязя, погрожували покаранням, не слухаючи доводів людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...