Вода для Криму: У мережі показали наслідки катастрофи (фото, відео)

Вода з кранів жителів Ялти та району йде брудна, коричневого кольору.

В окупованому Криму тривають великі проблеми з водопостачанням. Нещодавно воду за графіком стали подавати і на території Великої Ялти, люди обурені. Про це повідомляється в Twitter "RoksolanaToday & КримUA", передають Патріоти України.

Як видно на фото, вода з кранів жителів Ялти та району йде брудна, коричневого кольору."З незвички жителі Великої Ялти в припадках б'ються в соцмережах. Вода 6 годин на добу", - йдеться в коментарі до фото.У селищі Нікіта у Великій Ялті 15 грудня води не було цілий день, її включили тільки після 18:00, при цьому з кранів потекла іржава коричнева вода.

У Сімферополі ж, де жителі вже звикли до коричневої і блакитний воді з кранів, її взагалі не дали за графіком. Люди залишилися зовсім без води.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...