Водій вантажівки втік з місця інциденту: На Миколаївщині фура на смерть збила працівника прокуратури (фото)

Водій легкового Skoda Kodiaq вийшов із авто щоб поміняти пробите колесо. В цей час його збила вантажівка DAF, яка проїжджала повз.

На автодорозі М-14 "Одеса – Мелітополь – Новоазовськ" в районі села Весняне Миколаївської області трапилася жахлива ДТП. 11 липня вантажний автомобіль на смерть збив чоловіка та втік з місця пригоди. ЗМІ повідомляють, що загиблим виявився працівник прокуратури, передають Патріоти України.

Як трапилася ДТП

Водій легкового Skoda Kodiaq вийшов із авто щоб поміняти пробите колесо. В цей час його збила вантажівка DAF, яка проїжджала повз, повідомляє пресслужба поліції.

Водій вантажівки втік з місця інциденту, його вдалося розшукати аж на території Одеської області. Горе-водієм виявився 45-річний житель Львова.

Постраждалого чоловіка одразу госпіталізували, але медикам не вдалося врятувати його життя. Від отриманих травм водій легкового авто помер.

Правоохоронці під час огляду вантажівки виявили характерні пошкодження для ДТП, які були вказані в орієнтуванні.

Що відомо про загиблого

Як повідомляють журналісти, вантажівка збила 48-річного співробітника прокуратури Миколаївської області Андрія Крупка. Він займав посаду заступника начальника відділу процесуального керівництва в кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури.

ЗМІ повідомляють, що загинув Андрій Крупка

Слідчі уже розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки. Якщо провину водія вантажівки доведуть, то йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...