"Вогняний" протест: Фанати французького "Марселя" розгромили клубну базу (відео)

Запланований матч відмінили. Один футболіст отримав поранення.

Тренувальна база французького «Марселя» піддалася атаці радикально налаштованих фанатів. Близько двох сотень уболівальників влаштували «вогняний» протест поруч зі «святая святих» улюбленої команди, розтягнувши банери проти керівництва і футболістів клубу, передають Патріоти України з посиланням а іноземні ЗМІ.

Численні вибухи петард, феєрверків і димових шашок привели до того, що загорілося одне з дерев і почалася пожежа.

Особливо спритні прорвалися на територію бази, де «погосподарювали» в кабінеті головного тренера португальця Андре Віллаша-Боаша, викинувши звідти його речі. Також одна з пущених петард потрапила в захисника команди Альваро Гонсалеса (за іронією долі, не так давно потрапив в расистський скандал із зірковим Неймаром), який отримав поранення спини. В результаті Федерація футболу Франції ухвалила рішення перенести гру чемпіонату країни між «Марселем» і «Ренном», яка повинна була відбутися в неділю, 31 січня.

Таким чином фанати висловили протест проти поганих результатів команди. Відзначимо, що «Марсель» програв чотири останні матчі, в тому числі поєдинок за Суперкубок Франції проти «ПСЖ», а також жахливо виступив в групі Ліги чемпіонів, набравши в компанії «Манчестер Сіті», «Порту» і «Олімпіакоса» всього три очки в шести зустрічах і посівши останнє місце.

Напевно недовго залишилося керувати командою її наставнику Андре Віллашу-Боашу. Одним з головних претендентів на те, щоб змінити португальця, місцеві журналісти називають швейцарця Люсьєна Фавра, в середині грудня 2020-го звільненого з дортмундської «Боруссії».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...