Вогонь повністю знищив документи і багато цінних речей: У Піаніста Майдану згорів будинок (фото)

Тепер музикант потребує допомоги земляків.

В одного із символів Революції Гідності Піаніста Майдану (Piano Extremist) згоріло орендоване житло – вогонь повністю знищив документи і багато цінних речей. Нещастя трапилося уночі 31 березня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Багато картин згоріли, паспорт, нотні записи… Площа даху приблизно 200 кв. м, а це шалені гроші на матеріали, не кажучи про вартість роботи. Я в розпачі. Це не якісь 6-7 тис. грн за оренду та комунальні, про які я писав", – зазначив чоловік.Він підкреслив, що не дуже сподівається, що хтось допоможе, однак все ж звернувся із таким проханням до небайдужих.

"Принаймні спробую… Сьогодні зможу відновити електропостачання, щоб не мерзнути вночі", – пише Piano Extremist у соціальній мережі.

Також у дописі він залишив посилання, за яким його можна підтримати фінансово.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...