Вогонь продовжує поширюватися: На Луганщині спалахнули масштабні лісові пожежі (фото, відео)

За даними прес-служби ДСНС, на гасіння лісових пожеж в трьох районах було залучено 192 особи і 44 одиниці техніки, з них від ДСНС - 107 осіб і 22 одиниці техніки.

У трьох районах Луганської області в середу, 30 вересня, пожежні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій займалися гасінням лісових пожеж, що виникли через загоряння сухої трави та лісової підстилки. Про це повідомили в прес-службі ДСНС, опублікувавши фото і відео з місця пожеж.

Вогнища пожеж зосереджені в Новоайдарському, Старобільському та Станично-Луганському районах, де в зв'язку з сильними поривами вітру сталося розповсюдження вогню.

Рятувальники проводять евакуацію населення в селах Муратово і Капітанове Новоайдарського району через пожежу, яка охопила лісовий масив загальною площею близько 50 га.

У Станично-Луганському районі вогонь поширився на площі близько 10 га. Тут також організовують евакуацію мешканців сіл Артема і Нижньотепле.

Пожежа також охопила лісовий масив на загальній площі близько 8 га між селами Половинкине і Байдівка Старобільського району.

За попередньою інформацією, жертв і постраждалих під час пожежі немає. Кількість пошкоджених будівель і споруд від вогню - уточнюється. Гасіння пожеж ускладнює сильний поривчастий вітер швидкістю більше 20 м / с.

"У зв'язку з сильним поривчастим вітром на території області є загроза подальшого розповсюдження лісових пожеж", - попереджають рятувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...