"Войны не будет, денег нет...", - блогер з ОРЛО про ситуацію на окупованому Донбасі

За його словами, реальні «солдати» місцевої «народної міліції» «у разі реальних бойових дій допоможуть тільки в підвезенні боєприпасів, і то не всі доїдуть».

Швидкої війни на Донбасі не буде, у ОРДЛО немає на військові дії грошей. Таку думку висловив блогер з ОРЛО, ведучий телеграм-канал «Нотатки громадянина», передають Патріоти України.
На його думку, інформація про швидку війну не відповідає дійсності і пов'язана лише зі зборами резервістів. Останні блогер вважає просто приводом для «списання вкрадених грошей». «У меня складывается ощущение, что многие не понимают для чего делается такой „фурор“ вокруг этого сбора. В нормальных странах это обычная практика. Это небольшое списание бюджета в конце года, чтобы оправдать украденные деньги. Резервисты и реальные офицеры — это единственный шанс на какие-то адекватные действия в случае боевых действий», — пише блогер.

За його словами, реальні «солдати» місцевої «народної міліції» нічого із себе не представляють - «таке на голову навіть не натягнеш, і в разі реальних бойових дій вони допоможуть тільки в підвезенні боєприпасів, і то не всі доїдуть». «Начинать боевые действия к концу года, когда бюджет страны укомплектован и все закрывают дыры — это самоубийство и полный нокаут для расшатанной страны. То, что постреливают — да. Донбасс — это зона конфликта уже 6 лет, нужно понимать и учитывать это. Разворачивание ситуации здесь, как в Карабахе, считаю невозможным», — пише блогер.

За його словами, в ОРДЛО є об'єкти, «відносно відновлені на російські гроші».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...