Воїн ЗСУ з Авдіївки зворушив мережу вірністю Україні (відео)

У мережі виник ажіотаж довкола відео з воїном Збройних сил України з Авдіївки, який несе службу поблизу рідного міста і не зрадив присязі після подій 2014 року.

Його опублікували на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook. Воно вже встигло зібрати 23 тисячі переглядів, 2 300 тисячі лайків, 315 репостів і більше 120 коментарів, передають Патріоти України.

"Будинок Юри в декількох кілометрах від опорного пункту, де він несе службу. Боєць родом з Авдіївки. Юра не зрадив присязі, коли його рідне місто почали розхитувати російські найманці, а навпаки – пішов захищати свою землю", – написали автори допису про Героя.

Сам він також розповів про свій вибір і про те, що був у рідному місті навіть в розпал бойових дій у 2014 році. До того ж, уже тоді він був українським військовослужбовцем. "Я по мирному часу ще підписував контракт. Хто захотів – той залишився. Хто захотів – той пішов. Я вибрав так. Я в своїй державі живу, як я можу зараз так – раз і перейти туди? Якщо я з цими людьми тут був і тепер піду туди? Ні! Такого не повинно бути! Буду далі служити, виконувати свої обов'язки", – впевнено розповів воїн ЗСУ про свої плани на майбутнє.

Під відео українці почали дякувати своєму захиснику за патріотизм і твердість рішень навіть у найважчі для країни часи. "Спасибі вам, сини України, за вашу важку роботу, за можливість нам мирно спати і зустрічати ясні ранки", "Що тут скажеш? Гірка сповідь справжнього солдата. Низько вклоняюся тобі, воїне, за твій подвиг і пролиту кров в боях за свободу України!", "Українці, нація! Дякую, воїне, за наше сьогодення. Так переможемо!", "Дякую вам, бережіть себе!", "Що тут сказати, воїни світла, воїни добра. Земний уклін вам, бережи вас Господи", – пишуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...