"Володимир Кличко може повернутися у бокс вже наступного року", - оглядач

Менше двох тижнів тому Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Вайлдера і здобув титул WBC. Те, що колишній кривдник Володимира Кличка переміг, дає передумови знову поговорити про повернення українця в бокс.

Про це у своєму блозі пише боксерський оглядач Василь Танкевич, передають Патріоти України.

"2015 року здавалося, що місце Кличка на королівському троні зайняв чемпіон-одноденка, вискочка, просто клоун. Нині зрозуміло, що в цьому "клоуні" унікально поєднуються гігантські розміри, боксерські навички, швидкість, рухливість і хороший боксерський IQ. А ще він наймайстерніший треш-токер, який здатен залізти в голову і зруйнувати зсередини будь-кого. Втім, це не зменшує жаги Кличка реваншуватись. В глибині душі українець переконаний, що здатен побити "Циганського короля" і це не дає йому спокою на спортивній "пенсії", мотивує підтримувати форму. Так думається.

Якщо Володимир Кличко повернеться в бокс, то заради двох цілей. Перша – щоб побити рекорд Джорджа Формана. Друга – щоб побити Тайсона Ф'юрі. Якщо з першим доведеться зачекати ще два роки, то друге можна зробити трохи швидше. Навіть бажано швидше, щоб встигнути – Тайсон не раз давав зрозуміти, що в боксі на довго не затримуватиметься. Оптимальний час їхнього бою-реваншу – середина 2021-го. А досягнення другої цілі буде перепусткою для атаки на першу.

Влітку Ф'юрі втретє зустрінеться з Вайлдером. Американець не відновиться ментально після першої поразки і знову "впаде". Щоб реанімувати кар'єру, йому треба би провести декілька відновлюваних боїв, повернути впевненість, переосмислити попередню поразку. Вайлдер обрав шлях негайного реваншу заради гарантованого багатомільйонного гонорару з практично "залізною" поразкою.

Восени Ф'юрі проведе об'єднавчий бій з володарем трьох титулів Ентоні Джошуа і стане абсолютним чемпіоном світу – першим в історії суперважковаговиком, який одночасно зібрав усі чотири основні чемпіонські титули. Мотивації проводити обов'язковий захист проти Ділліана Вайта у нього не буде – захист титулу WBC має відбутися до лютого 2021-го. Повторно бити пройдених суперників – теж.

І ось тоді настане правильний час для повернення Кличка. 2016 року Ф'юрі двічі ухилявся від реваншу з українцем, у якого виграв наприкінці 2015-го. Тоді у Володимира були проблеми і мотиваційного характеру, і розфокусованості у підготовці. На повторний поєдинок він був налаштований серйозно, але Тайсон не дав українцеві можливості поквитатися, оскільки сам втратив бажання продовжувати боксувати.

Середина 2021-го – правильний час для повернення Володимира. Тоді матч-реванш з Кличком буде для Ф'юрі єдиною мотивацією в боксі. А для Кличка Ф'юрі є найбільшим подразником для повернення в бокс, якщо наразі відкласти в бік заочну суперечку з історичним досягненням Формана."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...