Волонтери шукають новий дім для Марусі: Після смерті АТОвця родичі вигнали на вулицю його собаку

Три місяці Маруся жила, де доведеться. Увечері її впускали в під'їзд, а вдень ​​вона намагалася підгодуватися, як зможе.

У Києві волонтери шукають новий дім для собаки, яку родичі померлого господаря вигнали з квартири, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"У Марусі, або як її ще звали, Марія Іванівна, доля невесела. У неї був господар. Він воював на Донеччині, там її маленьку виніс під бомбардуванням і залишив собі. Маму Марусі розірвало міною", — розповідають історію бідолахи волонтери.

Господар Марусі був двічі поранений, контужений і два роки тому повернувся додому. І Маруся приїхала з ним. "Важко влаштовувався в цивільному житті, важко адаптувався. Але за Марусею стежив, як умів. Вона звикла переносити труднощі: і холод, і голод. Він жив сам. Контузія і епілептичні напади призвели до смерті цієї людини", — продовжують волонтери.

Потім у його квартирі оселилися родичі, а Марусю вигнали. Три місяці після смерті господаря Маруся жила, де доведеться. Увечері її впускали в під'їзд, а днем вона намагалася підгодуватися, як зможе. Мешканці її підгодовували, але це було не регулярно. Вона дуже сумувала за колишнім господарем.

Потім її взяв до себе один чоловік, але собака швидко стала тягарем і він повернув її назад. "Так і поневіряється по білому світу. Маруся чудова істота. Вона розумна, віддана, зі спокійним і терплячим характером. Вона ласкава і красива. До вигулу привчена, стерилізована, має необхідні щеплення. Вік близько 2-х років. Тимчасово перебуває на дуже короткій перетримці", — зазначають волонтери, додаючи, що шукають для неї доброго і відповідального господаря.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...