Волинянин у магазині відмовився вдягати захисну маску і побив відвідувача

Свою вину нападник визнав повністю.

У Ковелі чоловік у мінімаркеті накинувся з кулаками на іншого відвідувача. Конфлікт стався через відмову вдягати захисну маску. Подія сталася ще 20 квітня, але відомо про неї стало з ухвали місцевого суду, передають Патріоти України з посиланням на Волинські новини.

Чоловік відмовився вдягати захисну маску на прохання продавчині, натомість почав її ображати нецензурними словами.

Порушнику зробив зауваження інший відвідувач закладу. Тоді чоловік накинувся з кулаками на того, хто зробив йому зауваження.

Він наносив удари по голові, потім вийшов з магазину, повернувся і знову почав бити потерпілого. Від побоїв той впав на підлогу. І після того, як чоловіки вийшли з маркету, агресор продовжував бити відвідувача.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 500 мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.

Нагадаємо, що за порушення карантину ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення («Порушення правил щодо карантину людей») передбачається штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн для громадян і 34-170 тис. грн - для посадових осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...