"Вона працює": ЮВТ заявила про покроковий план карантину в Україні

Політикиня зазначила, що модель, обрана владою, є помилковою.

В умовах поширення коронавірусу неприпустимо обирати між економікою та здоров’ям людей – треба дбати й про те, й про інше. "Батьківщина" запропонувала покроковий план, що дозволить підтримати українців та життя країни, й готова його втілювати. Про це заявила голова партії Юлія Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

"Нам у жодному випадку не можна зупинити економіку, інакше ми країну не піднімемо. Але й людей потрібно захистити, змінивши для цього концепцію карантину, бо модель, обрана владою, є помилковою. Ми прописали план щодо того, як правильно робити карантин, передали його в комітет, в МОЗ, в уряд і це потрібно виконувати", – зазначила вона.

Тимошенко наголосила, що зараз саме від президента залежить, які методи будуть застосовуватися для запобігання поширенню коронавірусу та запобігання економічній кризі.

"Ми вийшли з опозиції, і я особисто під час зустрічі з президентом сказала, що у нас є план, у нас є точна покрокова стратегія, як сьогодні захистити людей від хвороби, підняти економіку та спрямувати усі ресурси в інтересах українців. І вся команда, починаючи з мене, готова стати поряд з президентом та урядом і зробити все необхідне. Нам не потрібно ніяких особливих речей, потрібна лише можливість діяти", – зауважила політикиня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...