"Вона сказала: "Так!": Гравець київського "Динамо" і збірної України зробив пропозицію коханій (фото)

Вони почали зустрічатися ще тоді, коли Тимчик грав у молодіжному складі київського "Динамо".

Олександр Тимчик

Захисник ФК "Динамо" і футболіст збірної України Олександр Тимчик зробив пропозицію руки та серця своїй коханій. На своїй сторінці Instagram 23-річний футболіст похвалився фотографіями з коханою і повідомив, що вона відповіла згодою, передають Патріоти України.

Обраницею українського футболіста стала 22-річна Карина Подолян. Відомо, що пара вже давно разом і вони почали зустрічатися тоді, коли Тимчик грав у молодіжному складі київського "Динамо".

Олександр Тимчик і Карина Подолян

Олександр Тимчик родом з Вінницької області, а Каріна Подолян – киянка. Вона закінчила Київський національний торговельно-економічний університет.

Свою кар'єру в спорті Тимчик починав у Володимирі-Волинському. У 2013 році він почав грати за молодіжний склад "Динамо" і дебютував у 2014 році в грі проти "Металурга". У 2017 році він разом з Богданом Михайличенко перейшов грати в луганську "Зорю", а у 2020 році – став повноправним гравцем "Динамо". Восени він дебютував у складі української збірної в Лізі націй проти збірної Швейцарії. Володар Суперкубка України.

Карина Подолян

Зимову відпустку закохані провели в Домініканській республіці та відпочили на березі Карибського моря.

"Вона сказала: "Так!" – написав Тимчик на своїй сторінці в Instagram і розмістив фото з Кариною.

Олександр Тимчик і Карина Подолян

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...