"Вона жила нами...": Українка, яка живе в Ірані, розповіла про загиблу в катастрофі літака МАУ маму (відео)

В Іран жінка літала до дочки на свята, а в той фатальний день поверталася додому.

Українка Олена Арам, яка живе з сім'єю в Ірані, розповіла про загиблу матір, яка була пасажиркою літака МАУ, що розбився під Тегераном, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дівчина прилетіла з Ірану на зустріч президента України Володимира Зеленського з родичами загиблих українців в авіакатастрофі. Вона прилетіла в Україну транзитом - через сусідні з Іраном країни, тому що вже тиждень в "Борисполі" не приймають літаків з Тегерана.

Олена Арам приїхала з чоловіком і чотирирічним сином. Прилетіла до Києва, щоб дочекатися тіло мами і поховати її на батьківщині.

Відзначають, що синові про смерть бабусі не сказали. Дочка сама підійшла до маленького меморіалу, який відразу після катастрофи зробили в аеропорту. Серед портретів в рамках біля свічок і фотографія Ольги Коб'юк - мами Олени.

Дівчина живе в Тегерані, а її мати Ольга жила в Києві. На новорічні свята поїхала до дочки. Ользі Коб'юк був 61 рік. Дочка сказала, що на свій вік вона не виглядала. Працювала бухгалтером, мала купу друзів, але жила для дочки та її сім'ї.

"Вона жила нами, онуком, мною, моїм чоловіком. Вона нас підтримувала у всьому", - поділилася жінка.

8 січня після новорічних свят Ольга поверталася до Києва. Олена сказала, що відпускала маму з легким серцем. Провела до реєстрації і поїхала додому, а потім відкрила стрічку новин.

"Було відчуття, що помилка, що, можливо, вижили, що вони там не загинули, що зараз подзвонять і скажуть, що це не цей літак", - згадує Олена Арам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...