"Вони бояться, вони параноїки": Американський військовий зробив грізне попередження українцям (відео)

Президент Росії Володимир Путін у гібридній війні проти України може перейти до тактики терористичних актів для тиску на офіційний Київ.

Про це заявив в ефірі ObozTV капітан 1 рангу у відставці ВМС США Гаррі Табах, коментуючи "інструментарій" Кремля проти України, передають Патріоти України.

На його думку, терористична загроза буде наростати в міру того, "чим стабільніше Україна ставатиме, чим сильніше економіка буде вибудовуватися, чим більш демократичною буде країна". "Ви йдете до цього, це з кожним днем все більше видно, особливо для людей ззовні. Вам всередині здається – все як було, так і є, все жахливо... Ззовні ти бачиш, що дуже багато будівництва йде, що багато прогресу. Ви змінюєте не те, що президента або парламент – епохи при владі. Це все зовні виглядає дуже добре. Тому наступне, чого ви маєте очікувати – це тероризм, терористичні акти у себе, щоб дестабілізувати суспільство, щоб його розколоти, налякати", – заявив Табах.

Як зазначив капітан 1 рангу у відставці, в Росії сьогодні люди все більше протестують проти влади: "Вільно мислячі люди хочуть зберегти своє обличчя, сказати – ми не будемо рабами... Але це лякає владу, особливо диктаторів, особливо тиранів. Вони бояться, вони параноїки".

Військовий США підкреслив, що подібна ситуація раніше сталася з Ізраїлем. "Вони почали жити краще, рівень життя почав підніматися. Ти живеш у красивому місці, навкруги зелень, свобода, ви сваритесь, ходите, протестуєте один проти одного, але їздите на хороших машинах, хороші дороги і медицина. А через паркан вони сидять у випаленій пустелі навпочіпки біля верблюда і щось жують, що верблюд виробив. Звичайно, вони хочуть тебе вбити. Вони починають дивитися на свій уряд і говорити – а чому вони, ці ідіоти, євреї, або українці, або чеченці, або курди, живуть краще, ніж ми? Вони гірші нас, вони тупіші нас, у них духовності немає, скрєп, у них нафти немає, а живуть вони краще за нас", – розповів Табах.

"Починаються терористичні акти. Чекайте терактів", – уклав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...