"Вони нічого не порушують"? В Україні і досі офіційно існує політична партія ватажка терористів "ДНР"

За словами нардепа від "Слуги народу", в даний момент ведеться робота над ліквідацією партій-фейків, які не вели політичної діяльності, не брали участі у виборах або несвоєчасно створили осередки.

Денис Пушилін

В Україні досі зареєстрована партія "МММ", лідером якої є ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін, передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.

Заступник голови комітету Верховної Ради з питань державної влади Олександр Качура розповів в інтерв'ю журналістам, що нардепи працюють над ліквідацією "фейкових" політсил. У числі інших виявлених в реєстрах "партій" виявилася і політсила ватажка "ДНР". "Це абсурд якийсь! Коли я як адвокат звертався з даного питання, мені сказали, що "вони нічого не порушують", - обурюється Качура.

За його словами, в даний момент ведеться робота над ліквідацією партій-фейків, які не вели політичної діяльності, не брали участі у виборах або несвоєчасно створили осередки. "По трьом цим підставам ми можемо очистити політичне поле від "кишенькових", "диванних", "фейкових" партій. Наскільки я знаю, міністр юстиції вже дав завдання профільному департаменту проаналізувати ситуацію і подати свої висновки щодо подачі в суд позовів щодо анулювання свідоцтв таких політсил. По суті, замість 320 партій в країні може залишитися близько сотні. Але тих, хто дійсно реально веде політичну діяльність", - уклав глава комітету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...