"Вони пройдуть швидкий тест на коронавірус": "Встановлено повний список осіб, які контактували з Шаховим", - Зеленський

У народного депутата України Сергія Шахова діагностували коронавірус.
Сергій Шахов

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що всі особи, які контактували з зараженим коронавірусом народним депутатом Сергієм Шаховим, будуть протестовані на наявність коронавірусу, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу президента.

"Не можу не сказати про народного депутата Шахова. На жаль, його тест на коронавірус показав позитивний результат. Пана Шахова ізольовано. Вчора, в системі "Рада" була зареєстрована його персональна картка для голосувань. Його колеги "кнопкодавили". На жаль. Але, на щастя, депутата Шахова не було в залі засідань Верховної Ради України", - сказав президент у своєму зверненні до українців у середу.

Зеленський зазначив, що встановлено повний список осіб, з якими Шахов контактував останнім часом, і всі вони пройдуть швидкий тест на коронавірус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...