"Вони розглядають різних людей. Навіть цього хлопця...", - Кличко про ймовірне висунення "Слугою народу" Євгена Кошового на посаду мера Києва

Він також зазначив, що не хоче коментувати інформацію про те, що кандидатом на посаду може стати кум керівника Офісу президента України Андрія Єрмака – нардеп Микола Тищенко.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що партія "Слуга народу" розглядала у кандидати на посаду очільника міста актора і шоумена Євгена Кошового. Про голова столиці розповів у інтерв'ю для авторського проєкту "Орестократія" Ореста Сохара, відповідаючи на запитання про плани "Слуги народу" щодо Києва та влади у ньому, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Я не є тією людиною, з якою вони обмінюються інформацією. Наскільки я знаю, поки це не вирішено, вони розглядають різних людей. Навіть цього хлопця, Євгена Кошового, який грає Кличка (на телебаченні. – ред.), рейтинг замірювали. Але він відповів, що не буде балотуватися", – сказав Кличко.

Він також зазначив, що не хоче коментувати інформацію про те, що кандидатом на посаду може стати кум керівника Офісу президента України Андрія Єрмака – нардеп Микола Тищенко.

"Не хочу коментувати чутки. Одне можу сказати: мій виклик – не персоналії, а розбиті дороги, зношені комунікації…" – наголосив Кличко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...