Вони так не домовлялись: На мітингу проти кримінального переслідування Сергія Стерненка правоохоронці під конвоєм вивели представників Шарія (відео)

Співробітники проросійського блогера реагували на те, що відбувається, досить різко.

Під Шевченківським районним судом на мітингу проти кримінального переслідування Сергія Стерненка стався конфлікт з представниками проросійського блогера Анатолія Шарія. Відео скандалу оприлюднило на своїй офіційній сторінці в Twitter видання Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Протестуючі, дізнавшись що серед журналістів є представники Шарія, відреагували дуже різко. Натовп оточив чоловіків і почавскандувати: "Шарій - пі***ас". Ситуація швидко загострилася, з'явився ризик фізичного нападу на журналістів.

Поліція прийняла рішення відвести співробітників проросійського блогера, на що вони відреагували різко. "Хто старший? Навіщо відводять? В чому справа? Ми нікого не провокуємо, робимо свою роботу. Хтось розуміє, що нас треба захищати, а не виводити? (...) Ось так зустрічають журналістів, які просто працюють", - говорив один з журналістів.

У якийсь момент учасники протесту вибили у нього з рук телефон, яким він знімав те, що відбувається.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...