"Вони теж вміють бути вдячними": Неймовірна історія порятунку і дружби (фото, відео)

Тварини, що живуть в дикій природі, рідко знаходять спільну мову з людиною. Вони звикли обходити її стороною, знаючи, що вона може принести їм тільки погане.

Але іноді трапляється якраз протилежне: людина рятує життя диким тваринам. На доброту навіть вони відповідають такою ж добротою і ласкою. Вони теж вміють бути вдячними, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Для більшості власників домашніх тварин привести нову тварину в свій будинок досить ризиковано. Адже невідомо, як одні вихованці уживуться з іншими. Саме так думав Джордж, коли ніс в свій будинок цілих двох тварин. Причому яких: маленьку рись і оленя.
Справа в тому, що чоловік працює рятувальником. В один із днів його бригаді довелося гасити пожежу в лісі. Вона швидко поширилася місцевістю і погрожувала сотням лісових мешканців. Джордж знав, що є дикі тварини, які потребують допомоги. Тому він вирішив врятувати якомога більше живих істот. Так він зустрів руду рись і оленя. Джордж підібрав нещасних погорільців.Коли рятувальник ніс їх додому, то зіткнувся з серйозною проблемою. З одного боку він розумів, що дикі тварини повинні бути вільними. Жити в неволі для них справжня мука. Але з іншого боку, якщо зараз він відпустить їх, то шансів вижити у рисі і оленяти буде небагато. Вони ще занадто малі, щоб знайти їжу.
Де їх батьки і що з ними стало, чоловік не знав. Тому обох тварин Джордж вирішив забрати в свій будинок. Поки вони ще безпорадні, він буде піклуватися про них.

Сім'я Джорджа була вкрай стурбована і насторожено прийняла нових мешканців. Дітям Джорджа було страшно, що в їхньому будинку живе дикий, нехай поки і маленький, але хижак. Але скоро стало ясно, що і рись, і олень дуже вдячні людям за своє спасіння. Особливо рись. Вона сильно прив'язалася до людей. Їй дали прізвисько - Бенджі.

Дика кішка дійсно оцінила те, що зробив для неї Джордж. Коли він був удома, Бенджі практично не відходила від нього. В ті дні, коли чоловік на роботі, рись грає з його сином. Він перестав боятися хижака і охоче дуріє з Бенджі.

Примітно, що хижак і травоїдна знайшли спільну мову і один з одним, і з собакою та кішкою, які жили в будинку. Ось так у рятувальника в будинку утворився справжній зоопарк. Тільки в його будинку тварин ніхто насильно не тримає. Вони вільні у своєму виборі. Якщо вони вирішать покинути будинок Джорджа, він і його родина не будуть їм заважати повернутися в рідну стихію.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...