"Ворог несе великі втрати і вимушено міняє тактику", - Полторак

Через дії українських військових на Донбасі бойовики відсунули свою техніку й озброєння від лінії зіткнення.

Про це на зустрічі з особовим складом 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних сил України, які повернулися з району проведення операції Об'єднаних сил, заявив міністр оборони Степан Полторак, передають Патріоти України.

"Ви так навчилися воювати, що за останні півроку важко згадати, коли супротивник виїжджав на "передок", щоб вести вогонь із танка... а все тому, що за останні кілька місяців, використовуючи протитанкові засоби нашого українського виробництва, Збройні сили на лінії зіткнення знищили 26 точок і більше шести одиниць бойової техніки", – цитує Полторака прес-служба Міністерства оборони України.

За його словами, українські снайпери працюють так, що і противник "не бігає" по лінії зіткнення, тому що знає, чим це закінчиться.

"Противник сьогодні змушений озброєння і техніку трохи відсунути. Тому що втрати у нього кожного дня. І все це завдяки вам, вашій роботі кожного дня", – додав Полторак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...