"Вова, будь мужиком!": Батьки загиблого в катастрофі MH17 вимагають від Ху*ла визнати провину в трагедії лайнера

17 липня 2014 року в небі над Донбасом був збитий малайзійський Boeing, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту.

Головний винуватець трагедії рейсу МН-17 - глава Росії Володимир Путін. Так вважають Силена і Роб Фредріксен, чий 23-річний син загинув в результаті знищення лайнера в небі над Донбасом, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Відзначається, що Брайс загинув разом зі своєю дівчиною Дейзі. Вони зустрічалися три роки, і два роки жили разом в будинку сім'ї Фредріксен. У трагічний день вони летіли у відпустку, після якого мали плани шукати окреме житло.
Ледве дізнавшись про трагедію, батьки були впевнені, що їх син мертвий. Родині передали речі загиблої пари.
У тому, що до трагедії має безпосереднє відношення Росія, у них немає сумнівів. «Ми цілком і повністю довіряємо Міжнародній спільній слідчій групі. Все, що йде від них, - правда. Я впевнена в цьому і немає ніяких сумнівів. Альтернативні версії трагедії теж розглядалися ... Але ми впевнені, це неможливо, навіть якщо Росія заперечує свою причетність до трагедії і вказує на Україну», - сказала Силена.
Чоловік і дружина впевнені, що ситуація, при якій загинули пасажири рейсу МН-17, була створена Путіним. «Він знав все. Люди зі зброєю виконують його накази. Росія не може зізнатися, сказати: ми зробили це. Тому що якщо вони скажуть «вибачте», то весь світ буде знати, що вони були в Україні, зокрема, я маю на увазі ситуацію з Кримом. І це проблема», - сказав Роб.
При цьому вони вважають, що Україна повинна була закрити повітряний простір. Однак не вважають країну винною в трагедії.
Подружжя вітають факт того, що Нідерланди подали проти країни-агресора позов. На їхню думку, такими діями підтримуються сім'ї загиблих.
У Фредріксен немає сумнівів в тому, що Росія повинна визнати провину. «Єдине, про що можу просити Путіна, це бути чесним. Всі вже знають, хто винуватець, так візьміть на себе відповідальність! Будьте чоловіком», - резюмувала Силена.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...