Вова в офсайді? Колишній розвідник зробив резонансну заяву про події в Росії

Ексспівробітник розвідки впевнений, що за останніми гучними подіями в Росії стоїть ФСБ і секретар Ради безпеки Микола Патрушев.

Отруєння в Росії опозиціонера Олексія Навального може виявитися елементом складного плану по відстороненню від влади Володимира Путіна. У фіналі влада від нинішнього господаря Кремля переходить наступнику, а незадоволені позбавляються останнього реального лідера, здатного координувати протести. Таку версію висунув колишній розвідник КДБ і однокурсник Путіна Юрій Швець, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

«Ця операція має два театри дій - зовнішній і внутрішній. На зовнішньому напрямку Америці і НАТО роблять "козу", лякаючи можливістю великої війни, на яку нібито готовий Путін ... На внутрішньому фронті необхідно нейтралізувати можливі масові акції протесту», - пояснив колишній розвідник.

Швець впевнений, що, усунувши Навального, автори спецоперації нейтралізують будь-яку, навіть мінімальну, загрозу від вуличних акцій. «Усунення Навального позбавляє незадоволених останнього реального лідера», - вважає експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...